Beachclub Puur is niet meer. Na 10 mooie jaren is de huur van de locatie opgezegd. Wij hebben geen invloed op toekomstige plannen in dit gebied maar wensen er het beste voor!

We bedanken iedereen die onder ons toezicht van de locatie heeft kunnen genieten en hopen jullie graag nog eens te zien!

Voor feesten & partijen kan je ons nog vinden bij Oscars in Raamsdonksveer. Hier kunt u een eigen feest of bedrijfsfeest geven en organiseren we geregeld evenementen tot wel 900 bezoekers. Ook is er een leuk cafe wat geschikt is voor kleinere partijen tot 150 personen. Kijk voor meer informatie op www.oscarsonline.nl

PUUR MENU

Bekijk hier onze menukaart
OPEN PDF


Bij stranddagen (zomerse dagen met warm weer) in het hoogseizoen zal er 5,- entree zijn voor strand & terras. Om bij drukte zeker te zijn van entree kun je dan vooraf online een ticket bestellen. Ook worden tickets voor ligbedden in de shop gezet. Dit gebeurt meestal zo’n 3 dagen (of meer) van tevoren.

Klik hier voor de ticketshop

Locatie is open vanaf 11.00 uur. Sluitingstijd is zo lang de drukte op de dag aanhoud, minimaal 20.00 uur en vaak uitloop tot 21.00 uur of later.