Puur is momenteel van maandag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur voor lunch, een hapje en een drankje. Bij mooi weer kan het zijn dat Puur langer open blijft.

Bel met de locatie voor actuele openingstijden 0162 690 700 Er is te bestellen van de lunch kaart!

Reserveren kan via info@beachclubpuur.nl, geef hierbij het aantal personen en de tijd waarop u wenst te komen aan. Wij zullen u dan een mail terug sturen met de mogelijkheden.

Tijdens het komende seizoen zal Puur weer 7 dagen per week open zijn, naar verwachting gaan de vaste openingstijden in de loop van mei 2023 in. Later in de zomer worden ook de openingstijden verruimd (eerder open en later dicht)

PUUR MENU

Bekijk hier onze menukaart
OPEN PDF

————————————————————-

STRAND & BEACHCLUB IN DE ZOMER

Op zomerse dagen is er entree. Om bij drukte zeker te zijn van entree kun je dan vooraf online een ticket bestellen. Ook worden tickets voor ligbedden in de shop gezet. Dit gebeurt meestal zo’n 3 dagen (of meer) van tevoren.

Klik hier voor de ticketshop.

TICKETS

Eenmaal gekochte tickets kunnen niet terug ingenomen worden. Reserveren is niet verplicht maar een vrije keuze om zeker te zijn van binnenkomst of om zeker te zijn van een ligbed (wanneer tickets niet vooraf uitverkocht zijn kan hier op de dag zelf op de locatie om gevraagd worden). Besluit u niet meer te komen kunnen we geen extra handelingen verrichten om tickets te retourneren, Puur maakt kosten voor het ticketsysteem en houd hiermee rekening.