The place to beach!

TICKETS STRAND BESTELLEN

Op stranddagen kun je hieronder tickets bestellen.

Ga naar de ticketshop
 -> https://deticketshop.nl/shop/v2/502ys7owzb

 

Openingstijden:

Het strand is vanaf september nog maar beperkt geopend (mooi weer dagen). De dagen dat het strand is geopend zullen tickets in de shop worden gezet. We verzoeken iedereen zich aan de RIVM richtlijnen te houden, houd 1,5 afstand en komt niet met grote groepen.

Het strandhutje is geopend voor afhaal van dranken, snacks & ijsjes. Hier hebben we lijnen gezet zodat iedereen gepaste afstand van elkaar kan houden. Bij het bestellen is een plexiwand geplaatst.

Entree: 5,- (kinderen t/m 3 zijn gratis) Entree kan aan de poort. Op dagen met verwachte drukte zijn online tickets beschikbaar.

Eigen koelboxen (met uitzondering van alcoholische dranken) zijn toegestaan

Openingstijden juni: 11.00 tot minimaal 17.00 uur (bij mooi weer langer open). 

BEACHCLUB TERRAS

Het terras van de beachclub is vanaf dinsdag 23 juni open voor drankjes. Bij de barren op het strand is afhaal van eten mogelijk. Het restaurant van de beachclub is vanaf 11 juli ook open voor lunch. Reserveren kan via deze pagina 

FEESTEN & PARTIJEN

Feesten en partijen zullen bij Puur door blijven gaan. Voor 2021 gaat de agenda als een trein. Ook voor 2020 nemen we vanaf juni feesten aan vanaf 20 personen. We willen namelijk dat jouw bruiloft of welk feest dan ook wat je wilt geven door kan gaan. Ook (vrienden)groepen of bedrijfsfeesten zijn welkom. Lunch, borrel, diner & BBQ arrangementen met onbeperkt drank zijn mogelijk. Mail hiervoor naar info@beachclubpuur.nl

fotosweb.jpg