The place to beach!

Puur is momenteel van maandag t/m zondag geopend vanaf 11.30 uur tot minimaal 20.00 uur. Bij mooi weer kan het zijn dat Puur langer open blijft.

Bel met de locatie voor actuele openingstijden 0162 690 700

Strand

Bij stranddagen (zomers weer) zal er 5,- entree zijn. Om bij drukte zeker te zijn van entree kun je dan vooraf online een ticket bestellen. Ook worden tickets voor ligbedden in de shop gezet. Dit gebeurt meestal zo’n 3 dagen (of meer) van tevoren.

Klik hier voor de ticketshop

Huisregels:

Het is niet toegestaan om eigen alcohol mee te nemen. Honden zijn op het strand niet toegestaan, op het terras van de beachclub wel. De complete huisregels kunt u vinden aan de poort.

————————————————————-

Bestel via deze link tickets

Tickets zijn niet tijdsgebonden en gelden voor de hele dag. Tickets voor ligbedden zijn inclusief entree.

Eenmaal gekochte tickets kunnen niet terug ingenomen worden. Reserveren is niet verplicht maar een vrije keuze om zeker te zijn van binnenkomst of om zeker te zijn van een ligbed (wanneer tickets niet vooraf uitverkocht zijn kan hier op de dag zelf op de locatie om gevraagd worden). Besluit u niet meer te komen kunnen we geen extra handelingen verrichten om tickets te retourneren, Puur maakt kosten voor het ticketsysteem en houd hiermee rekening.